0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
APC

APC logo

APC (American Power Conversion Corporation) on maailmanluokan tasaisen virransyöttöjärjestelmien (UPS - Uninterruptible Power Supply) valmistaja. Yrityksen päätuotteisiin kuuluvat keskeisten laitteiden jännitepiikeiltä ja tehonvaihteluilta suojaavat elektroniset laitteet, sekä hätätilanteissa varavirran takaavat laitteistot.

 

APC yrityksen historia alkaa vuonna 1981, jolloin MIT:n (Massachusetts Institute of Technology) insinöörit aloittivat valmistella hallituksen hanketta, jonka tavoitteena oli saada hyödynnetyksi aurinkoenergiaa. Hankkeen loputtua vuonna 1984, yhtiö aloitti toimintansa UPS-laitteiden kanssa.

 

APC yhtiö tunnetaan korkean luokan laadusta, teknologian kehityksestä ja innovatiivisista kriittisen tehonlähteiden suojausratkaisuista (NCPI).

 

Yrityksen tarjonnan etusijalla on Back-UPS laitteet, joita useimmiten käytetään kotitalouksissa sekä pienissä yrityksissä. Tämä on suojauslaitteiden perussarja. Tämän sarjan laitteissa on ajoittainen itsetestaus, joka mahdollistaa aikaisen akun vaihdontarpeen havaitsemisen. Tämän avulla mahdollistetaan kaikentyyppisten akun vikojen havaitseminen ja ennaltaehkäisevien toimintojen toteutus hyvin lyhyessä ajassa.

 

Suuremmille yrityksille suositellaan kuitenkin Smart-UPS ryhmän laitteita. Suurempien yritysten energian syöttöjännitteen takaaminen voi vaikuttaa merkittävästi tuotantoprosessin ja monen ihmisen yhteisen työn jatkuvuuden varmentamiseen. Suosituimmat tämän segmentin malleja ovat: SMT ja SUA sarja sekä SURT ja SURTD sarja.

 

APC yhtiö on pitänyt huolen myös runsaasta laitteidensa lisävarusteista, joiden joukossa on muun muassa blisterpakkauksiset akkujärjestelmät ja listapistorasiat.

 

APC:n UPS laitteet soveltuvat erinomaisesti tietokoneverkkoihin, joissa ne takaavat palvelimien, reitittimien ja kytkimien suojan. Täydellinen luotettavuus sekä yksittäisten mallien suorituskyky täyttää kaikenlaisten laitteiden suojaustarpeet.

Valitut tuotteet

Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Maksutavat
Toimitustavat
Sertifikaatit ja kunnianosoitukset