0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Cisco

Cisco Logo

Amerikkalainen globaali yritys, joka on erikoistunut verkko-alan laitteisiin, joihin sisältyvät reitittimet, kytkimet (verkko-kytkimet), palomuurit (firewalls), ääniportit, langattoman verkon laitteet, VoIP puhelinpalveluja käyttävät IP-puhelimet.

 

Cisco merkkiset laitteet rakennetaan erinomaisen laatuisista materiaaleista, joka asettaa tämän yrityksen tuotteet esikuvaksi kaikille verkko-alan kilpailijoille koko maailmassa. Innovatiiviset ratkaisut, älykkäät hallinnointijärjestelmät sekä täydellinen toimivuuden ja  toiminnallisuuden optimalisointi ovat ominaisuuksia, joita monet kohdeasiakkaat tahtovat. Laaja tuotevalikoima takaa täydellisen asiakkaan tarpeisiin mukautumisen. Moitteettomuus ja täydellisen toiminnallisuuden takuu on voittanut sekä yksityishenkilöiden että suurien yritysten ja korporaatioiden luottamuksen.

 

Cisco merkkiset verkko-kytkimet sekä reitittimet tarjoavat maksimaalisen skaalautuvuuden, erinomaisen suorituskyvyn ja tunteen täydestä toiminnallisuuden turvallisuudesta ja saatavilla olevien resurssien saavutettavuuden.

 

Ciscon merkillä varustettuja palomuureja pidetään yksinä markkinoiden luotettavimmista. Perustuessaan modulaariselle alustalle ne mahdollistavat ihanteellisen yksittäisten verkkojen turvallisuusvaatimuksien mukaisen laitteiden skaalauksen, ja käytettyjen menetelmien monimuotoisuus lisää merkittävästi käytettävän järjestelmän tietoturvaa.

 

Tunnettuja tuotteita ovat myös IP-puhelimien ratkaisut ja näiden joukosta löytyvät VOIP-puhelimet, joiden ansiosta voidaan maksimaalisesti vähentää puhelinyhteyksien kustannukset. Edistyneet näytöillä varustetut puhelinmallit, konferenssipuhelut, videopuhelut, virtalähteet sekä monet muut osat takaavat ihanteellisen yhteyden laadun ja sopeutuvuuden kunkin käyttäjän tarpeiden mukaan.

 

Ciscon laitteita käytetään viime aikoina synonyymeinä Internetin kanssa, jo vuosien ajan ne ovet tuoneet joukoittain tyytyväisiä asiakkaita. Niitä käytetään monien web-pohjaisien ratkaisujen rakentamiseen ja kehittämiseen ja ovat nyt saatavilla edullisemmin, alhaisemilla hinnoilla.

Valitut tuotteet

Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Maksutavat
Toimitustavat
Sertifikaatit ja kunnianosoitukset