0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Dell

Dell logo

Dell Computer Corporation on amerikkalaista alkuperää oleva kansainvälinen korporaatio. Yritys erikoistuu tietokoneiden ja oheislaitteiden valmistukseen. Yrityksen päätuotteisiin voidaan laskea pöytätietokoneet, palvelimet, kannettavat tietokoneet, tietokoneen muistit, netbookit sekä muut oheislaitteet.

 

Dell perustettiin vuonna 1984 ja on alusta alkaen painottanut sekä yrityksen että siinä työskentelevien henkilöiden dynaamista kehitystä. Yritys auttaa ihimisiä toteuttamaan unelmiaan tietotekniikan avulla. Se huolehtii myös ympäristöstä tukemalla kaikkia innovatiivisia ratkaisuja, jotka edistävät luonnon puhtautta. Globaali kehitys johti toimistojen avaamiseen kaikilla mantereilla. Yrityksestä on tullut myös terveydenhuoltoalan pääasiallinen tietokonelaitteiden toimittaja.

 

Dell yrityksen suosituimmat laitteet ovat:

- Palvelimet (PowerEdge sarja), jotka soveltuvat erinomaisesti kaikkiin yrityksiin. Lisäksi ne voidaan asentaa sekä tower tyyppisiin koteloihin että palvelinkaappeihin. Suuri kokoonpanojen joustavuus mahdollistaa maksimaalisen räätälöinnin yksittäisten henkilöiden vaatimuksien mukaan. Tunnetuimpia malleja ovat: R320, R420, R520.

- Dell:n tulostimien ja jauhekasettien korkea tulostuksen laatu yhdistettynä hyvään suorituskykyyn asettaa tämän merkin tuotteet todella hyvään valoon kilpailijoihinsa nähden. Laitteiden luotettavuuden ansiosta laitteet valitaan usein tilitoimisto-, pankki- ja rahoitusalan yrityksien kalustoon.

- Hätätilanteiden UPS virransyöttölaitteet ovat uudenaikainen laitteiden suojausratkaisu virransyötön katkaisujen varalta. Ne soveltuvat erinomaisesti tietyn järjestelmän toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Sähkövirran säilyttäminen hätätilanteissa lisää säilytettävän ja käsiteltävän tiedon turvallisuutta.

 

Laaja valikoima palvelinasetuksia tuo esille laitteiden täyden monipuolisuuden ja optimaalisen muokattavuuden yksittäisten yritysten, yksilöiden ja instituutioiden tarpeiden mukaisiksi. Valikoimasta löytyy kiintolevyjä, RAM-muisteja, verkkokortteja sekä liukuvia kiskoja ja tuulettimia. 

Valitut tuotteet

Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Maksutavat
Toimitustavat
Sertifikaatit ja kunnianosoitukset