0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Fujitsu

Fujitsu logo

Fujitsu on Japanista kotoisin oleva korporaatio. Se erikoistuu tietokonelaitteiden valmistukseen kuten supertietokoneiden, PC luokan henkilökohtaisten tietokoneiden ja palvelimien.  Lisäksi yritys toimii puolivalmisteiden kehittämisessä ja valmistamisessa.

 

Yrityksen historia alkaa 1930-luvulta, jolloin Siemens yhtiön yhteistyön aikana aloitettiin generaattoreiden ja sähkömoottorien valmistus - tarkoituksena oli tämän osa-alueen toiminnan edesauttaminen Japanissa. Fujitsu ohjasi vuosien ajan kehitystään elektroniikan, telekommunikaation ja yhteyksien, jonka todisteena on kaupalliset puhelinmallit, henkilökohtaisten tietokoneiden, näyttöjen tai pelien ja pelikonsolien suuntaan. Lopulta yritys rajoittui valmistamaan palvelimia, massamuisteja, tietokoneita ja kulutustuotteita kuten tabletteja, notebookkeja, päätteitä sekä oheislaitteita.

 

Fujitsu merkin palvelimet ovat monipuolisia ja ihanteellisia ratkaisuja pienille sekä keskisuurille yrityksille. Suuri suorituskyky, käyttöjärjestelmien tehokkuus sekä ennätysmäinen energiansäästö, joka on saatu aikaan 20-vuotisen Green IT ryhmän työn ansiosta, antaa asiakkaalle varmuuden, että hänen ostamansa laite täyttää hänen vaativammatkin odotuksensa.

 

Suosituimpien palvelimien joukkoon kuuluu Primergy TX (Tower sarja) mallit sekä Primergy RX (Rack sarja). Oston mukana tuleva runsas spesifikaatioiden paletti mahdollistaa säilyttämään laitteen täyden skaalautuvuuden kunkin tyyppisen työympäristön laitetarpeisiin mukautettuna.

 

Palvelimen valintojen määrä, joilla voidaan laajentaa yksittäisiä järjestelmiä, on todella suuri. Näiden joukossa on prosessoreita, RAM muisteja, kiintolevyjä, RAID-ohjaimia, PCI kortteja ja HotPlug tyypin virtalähteitä.

 

Yhtiön tarjonnasta löytyvät myös työasemat, joista suosituimpiin kuuluu CELSIUS sarja. Nämä asemat koostuvat korkean laadun komponenteista ja niitä on mahdollista laajentaa muilla osilla suurentaen yksittäisten järjestelmän osien suorituskykyä. Asemat soveltuvat erinomaisesti tietokoneavusteiseen tekniseen suunnitteluun, arkkitehtuuriin, sähköteknilliseen sekä taloudelliseen analyysiin. 

Valitut tuotteet

Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Maksutavat
Toimitustavat
Sertifikaatit ja kunnianosoitukset