0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
HP

HP Logo

Hewlett-Packard Company (HP) on yksi suurimmista tietotekniikan yrityksistä maailmalla, joka on muun muassa henkilökohtaisten tietokoneiden, tulostimien, palvelimien, näyttöjen ja työasemien valmistaja. HP on yritys, joka on saanut alkunsa sotien välisenä aikana ja on alusta asti noudattanut tasapainoisen ja vakaan kasvun filosofiaa. Yrityksen keskeisimpänä osana katsottiin olevan omistaunut ja luotettava henkilökunta, jonka ansiosta yritys kykeni aina rauhassa rakentamaan tulevaisuuttaan.    

 

Monien vuosien laitteiden ja elektronisten välineiden valmistamisen ansiosta yritys on saavuttanut laitteisiinsa korkeimman laadun, suorituskyvyn ja skaalautuvuuden ominaisuudet. Tämä mahdollistaa järjestelmän hallinnan millä tahansa kuormituksella. Markkinoiden tarpeisiin avoimena oleminen ja halu uusien asioiden löytämiseen on tuonut mukanaan monia innovatiivisia ratkaisuja ja monien keksintöjen patentoimisen.

 

HP on tuottanut tietokoneita jo yli 60 vuotta. Yritys on myös 3,5 tuuman levyjen kehittämisen ja toteuttamisen takana. Hewlett-Packard tukee myös kaikentyyppisiä tulostuksen ja kuvankäsittelyn ratkaisuja sekä sitä pidetään Yhdysvalloissa Piilaakson perustajana.

 

HP:n tarjonta sisältää runsaan ryhmän tuotteita, joiden joukosta kannattaa tuoda esille: 

- ammattimaiset työasemat (Z1, Z220, Z420, Z620, Z820 -sarjat),

- blade, tower ja rack -tyypin palvelimet (DL, ML, BladeCenter -sarjat),

- verkkokytkimet sekä reitittimet,

- palomuurit (firewalls),

- langattomat verkkolaitteet (WiFi),

- tulostimet, näytöt ja muut jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut laitteet.

 

Täysi valikoima palvelinratkaisuja, massamuisteja tai tallennusjärjestelmiä mahdollistaa käyttäjälle ihanteellisen laitteiden valinnan ja skaalautuvuuden  koti-sekä työkäyttöön. Uusimpien saatavilla olevien teknologioiden hyödyntämisen myötä tuotteista saadaan täysin universaalisia ja helpompia ylläpidossa ja hallinnoimisessa.

 

Paitsi tuotteidensa korkean laadun, HP pitää huolta myös luonnonsuojelusta; jo monen vuoden ajan sitä ollaan pidetty monissa rankingeissa yhtenä kaikkein ”vihreimpänä” tuotemerkkinä maailmassa.

Valitut tuotteet

Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Maksutavat
Toimitustavat
Sertifikaatit ja kunnianosoitukset