0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitettyPyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Juniper


Juniper on toinen merkittävistä verkko-laitteiden valmistajista maailmassa. Tämä amerikkalainen yritys on toimintansa alusta alkaen keskittynyt ratkomaan tärkeimpiä ja vaikeimpia tietokoneiden verkkojen toiminnallisuuteen liittyviä ongelmia. Nopean tekniikan kehityksen ja kilpailijoitaan nopeamman monien ratkaisujen käyttöönoton myötä yritys on saavuttanut merkittävän markkinaosuuden maailmassa.

 

Juniper yhtiön tuotetarjonta perustuu älykkäisiin verkkoratkaisuihin ja laajaan tuotevalikoimaan, jonka ansiosta sekä yritys- että yksityisasiakkaan tarpeet on tyydytetty. Laaja tuoteportfolio, jonka joukosta löytyvät reitittimet, kytkimet sekä suositut palomuurit perustuvat NetScreen turvajärjestelmään.

 

Skaalautuvuus, luotettavuus ja korkea suorituskyky ovat ominaisuuksia, joita ei voi unohtaa Juniper merkkisiä tuotteita kuvailtaessa. Ystävällisen ja helppokäyttöisen hallintajärjestelmän ansiosta laitteet ovat haluttuja yhä laajemman yleisön keskuudessa.

 

Innovatiivinen, harvinainen ja räätälöity Junos -niminen hallintajärjestelmä mahdollistaa maksimaalisesti vähentämään Juniper merkkisten laitteiden järjestelmien säätämiseen ja hallinnoimiseen tarvittavan ajan. Sen erinomainen suorituskyky, täydellinen viimeistely sekä luotettavuus eivät vaadi käyttäjältä yksityiskohtaista dokumentaatioon ja käyttöohjeisiin syventymistä.

 

Ethernet-kytkimet (täysin skaalautuva EX-sarja) ovat erinomaisia niin pienille, keskisuurille kuin suurille yrityksille, instituutioille tai toimistoille. Ne ovat itse asiassa täydellinen vastaus kasvavaan korkean käytettävyyden, tiedon kommutoinnin ja liikkuvuuden kysyntään.

 

Erittäin hyvän maineen markkinoilla ovat saaneet palomuurit (suosituimmat ratkaisut kuuluvat SRX-sarjaan). Juniper Palomuurit yhdistävät ratkaisujen ja turvamekanismien runsauden, jotka täydentävät erinomaisesti JUNOS käyttöjärjestelmää. SRX-tuotteita pidetään joustavina palomuureina DataCenterin suojelemiseen, joilla on mahdollisuus jopa 20-30 GB/s tason liikenteen palvelemiseen, hyödyntäen tunnettuja ja turvallisiksi todettuja NetScreen -sarjan suojauksia.

 

Laaja tuotevalikoima ja tuotteiden valtava skaalautuvuus täyttää jokaisen, jopa vaativimmankin asiakkaan odotukset.

 

Voimassa olevat erikoistarjoukset
Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Kumppanuutta
Maksutavat
Toimitustavat
EBA National Winner Banner