0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitettyPyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Microsoft ESD
Microsoft Volume Licensing

Tarjouksessamme löytyy kolme Microsoft Volume Licensing ryhmälisenssityyppiä:
Microsoft Open License
omistuslisenssejä
kertamaksu

Microsoft Avattu Lisenssi, niin sanottu OPEN lisenssi (myös kutsuttu MOLP:ksi) on helpoin tapa ostaa Microsoft-ohjelmistojen ikuinen lisenssi, joka suunnattaan kaikille yrityksille, sekä pienille että suurille, ja myös oppilaitoksille ja julkishallinnon organisaatioille.

Tämä tapa antaa mahdollisuus ostaa lisenssejä vapaasti – jokaisella sopimuskeston hetkellä voit ostaa minkä tahansa tuotemäärän, nykyisistä yrityksen tarpeista riippuen.

Microsoft Avattu Lisenssi (MOLP - Microsoft Open License Pack) on saattavilla yrityksille, kouluille (Open Academic) sekä julkishallinnon organisaatioille (Open Government).
Lue lisää MOLP:sta.
Valitse Open License
Microsoft Open License
omistuslisenssejä
erä- tai kertamaksu

Lisenssiohjelma Microsoft Open Value on suunnattu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet ostamaan ikuisia lisenssejä ja haluavat suorittaa lisenssimaksun joko vuosierinä tai etukäteen kertamaksun muodossa.

Sopimusaika on kolme vuotta ja kaikki lisenssit ovat saatavilla Software Assurance:n -ylläpidon kanssa (L+SA).

Tässä tapauksessa, kun valitaan Open Value -ohjelma koko yritykselle (Company Wide), oletetaan, että ohjelmisto kaikissa tietokoneissa on standardisoitu ja perustuu vähintään yhteen tuotteen sovellusalustasta: Office, Windows tai CAL.
Valitse Open Value
Microsoft Open License
lisenssien
vuokraus vuosimaksut

Open Value Subscription -ohjelma on lisenssityyppi, joka perustuu väliaikaiseen oikeuteen käyttää valittujen Microsoft-tuotteiden uusimpia versioita.

Ohjelma suunnattaan yrityksille, jotka omistavat vähintään viisi työasemaa.
Sopimusaika on kolme vuotta, ja maksuja suoritetaan vuosierinä.

Microsoft Open Value Subscription on erittäin suositeltu yrityksille, joiden kehitystä seuraavan kolmen vuoden aikana on vaikea ennustaa – ne yritykset voivat joko kehittyä nopeasti ja ostaa uusia tietokoneita, tai vähentää niiden lukumäärää (tai suorittaa väliaikaisia projekteja, esim. Call Centers) ja sen vuoksi eivät halua investoida ja ostaa omistuslisenssejä.
Valitse OV Subscription

 

Microsoft logo

Microsoft on suurin tietotekniikan alan yrityksistä maailmassa. Se tunnetaan MS-DOS käyttöjärjestelmien, Microsoft Windowsin sekä yritysten ja yksityishenkilöiden käyttämien ohjelmistojen, Microsoft Office ohjelmien, valmistajana.

 

Yritys perustettiin vuonna 1975 tarkoituksenaan BASIC -kielen tulkin luominen, mutta kasvoi nopeasti luoden kansainvälisiä toimistoja eri puolilla maailmaa. Yrityksen ensimmäinen merkittävä menestys oli DOS – ensimmäinen siirrettävä tietokoneiden ja mikrotietokoneiden käyttöjärjestelmä. Vuonna 1985 valmistui Windows käyttöjärjestelmän ensimmäinen versio, ja vuonna 1989 ilmestyi ensimmäistä kertaa Microsoft Office toimistopaketti.

 

Jatkuva kehitys ja Microsoft merkkisten tuotteiden mukautus yksittäisten käyttäjien tarpeisiin mahdollisti ohjelmiston lisenssin jaottelun 3 pääryhmään.

 

Eri lisenssien jaottelu näyttää seuraavalta: 

- OPEN lisenssit (MOLP) – saatavilla sähköisinä versioina (saatavilla VLSC:n kautta (Volume Licensing Service Center))

- OEM lisenssit – omistetut ja valitut tiettyyn fyysiseen laitteeseen (palvelimeen, kannettavaan tietokoneeseen, pöytätietokoneeseen)

- FPP (BOX) lisenssit – standardi ohjelmistopaketti, yleisin kotikäyttäjien valitsema versio.

 

Microsoft on erotellut lisenssejä ohjelmiston soveltamisalan mukaan, ja täten erotellaan:

- Kaupalliset lisenssit – yrityksille ja toiminimille

- Koulutusalan lisenssit – opetus- ja tieteellisen alan yksiköille

- Hallituksen lisenssit – valtion laitoksille ja toimistoille.

 

Näin laaja ohjelmistojen lisensoimismahdollisuus mahdollistaa jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisen oikean lisenssin valitsemisen.

 

Suosituimipien Microsoft merkin sovelluksien joukkoon kuuluvat Office toimistopaketti sekä Windows käyttöjärjestelmä, josta on erikseen sovellukset sekä kotikäyttöön että palvelimia varten. Runsaiden kielipakettien ansiosta jokainen tietokoneen käyttäjä maailmassa on kykeneväinen sujuvasti ja huoletta käyttämään Microsoft yrityksen ohjelmistoja. 

 

Microsoft lisenssityypit:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Tarvitsetko apua tai neuvoa?
Soita asiantuntijoillemme:
+358 9 4245 0175
tai lähetä sähköpostiviesti:
software at senetic dot fi
Voimassa olevat erikoistarjoukset
Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Kumppanuutta
Maksutavat
Toimitustavat
EBA National Winner Banner