0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Microsoft
Microsoft

 

Microsoft logo

Microsoft on suurin tietotekniikan alan yrityksistä maailmassa. Se tunnetaan MS-DOS käyttöjärjestelmien, Microsoft Windowsin sekä yritysten ja yksityishenkilöiden käyttämien ohjelmistojen, Microsoft Office ohjelmien, valmistajana.

 

Yritys perustettiin vuonna 1975 tarkoituksenaan BASIC -kielen tulkin luominen, mutta kasvoi nopeasti luoden kansainvälisiä toimistoja eri puolilla maailmaa. Yrityksen ensimmäinen merkittävä menestys oli DOS – ensimmäinen siirrettävä tietokoneiden ja mikrotietokoneiden käyttöjärjestelmä. Vuonna 1985 valmistui Windows käyttöjärjestelmän ensimmäinen versio, ja vuonna 1989 ilmestyi ensimmäistä kertaa Microsoft Office toimistopaketti.

 

Jatkuva kehitys ja Microsoft merkkisten tuotteiden mukautus yksittäisten käyttäjien tarpeisiin mahdollisti ohjelmiston lisenssin jaottelun 3 pääryhmään.

 

Eri lisenssien jaottelu näyttää seuraavalta: 

- OPEN lisenssit (MOLP) – saatavilla sähköisinä versioina (saatavilla VLSC:n kautta (Volume Licensing Service Center))

- OEM lisenssit – omistetut ja valitut tiettyyn fyysiseen laitteeseen (palvelimeen, kannettavaan tietokoneeseen, pöytätietokoneeseen)

- FPP (BOX) lisenssit – standardi ohjelmistopaketti, yleisin kotikäyttäjien valitsema versio.

 

Microsoft on erotellut lisenssejä ohjelmiston soveltamisalan mukaan, ja täten erotellaan:

- Kaupalliset lisenssit – yrityksille ja toiminimille

- Koulutusalan lisenssit – opetus- ja tieteellisen alan yksiköille

- Hallituksen lisenssit – valtion laitoksille ja toimistoille.

 

Näin laaja ohjelmistojen lisensoimismahdollisuus mahdollistaa jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisen oikean lisenssin valitsemisen.

 

Suosituimipien Microsoft merkin sovelluksien joukkoon kuuluvat Office toimistopaketti sekä Windows käyttöjärjestelmä, josta on erikseen sovellukset sekä kotikäyttöön että palvelimia varten. Runsaiden kielipakettien ansiosta jokainen tietokoneen käyttäjä maailmassa on kykeneväinen sujuvasti ja huoletta käyttämään Microsoft yrityksen ohjelmistoja. 

 

Valitut tuotteet

Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Maksutavat
Toimitustavat
Sertifikaatit ja kunnianosoitukset