0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Skontaktuj się z nami
<
Ole hyvä ja anna tietosi. Ilman näitä tietoja emme saa vastata tarjouspyyntöösi eikä lähettää sinulle tarjousta. Saatuaan tarjouspyyntösi, myyntiosastomme tekee parhaansa tehdäkseen sinulle edullisimman tarjouksen.

Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.
Lisenssityyppi on jo valittu. Lisenssityypin vaihtamiseksi, puhdista konfiguraattori.

Sulje
Haluatko puhdistaa konfiguraattori?KylläEi
Valittu tuote kuuluu muuhun lisenssityyppiin kuin valitettu lisenssi.
Tuotteen lisäämiseksi, ensiksi puhdista konfiguraattori.

Sulje
Microsoft lisenssityypit:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Tarvitsetko apua tai neuvoa?
Soita asiantuntijoillemme:
+358 9 4245 0175
tai lähetä sähköpostiviesti:
software at senetic dot fi
Microsoft Open Value
Microsoft Open Value lisenssiohjelma on suunnattu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet ostamaan ikuisia lisenssejä ja haluavat suorittaa lisenssimaksun joko vuosierinä tai kertamaksun muodossa. Sopimusaika on kolme vuotta. Kaikki lisenssit ovat saatavilla Software Assurance -ylläpidon kanssa (L+SA).

Sopimukset tähän asti:

Lisenssityyppi, siitä riippuen kenelle lisenssi on ostettu:

Open Value lisenssivaihtoehto julkishallinnon organisaatioille on saatavilla siihen oikeutetuille pienille ja keskisuurille hallituksen organisaatioille. Tämän lisenssityypin ansiosta, julkisen sektorin yksiköt voivat ostaa Microsoft-ohjelmistoja erityisellä, edullisella hinnalla.
Vaihtoehto koko yritykselle:

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat hankkia Microsoft-ohjelmistolisenssejä joustavasti, missä tahansa määrässä ja millä tahansa sopimuskeston hetkellä.
Käyttääkseen tätä vaihtoehtoa, on ostettava ensimmäisessä tilauksessa vähintään 5 lisenssiä mihin tahansa tuotteisiin (L+SA tai SA), jotka tarjotaan tässä vaihtoehdossa.
Seuraavissa tilauksissa voidaan ostaa vaikkapa yksi lisenssi. Kaikki lisenssit ovat saatavilla Software Assurance -ylläpidon kanssa.

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu yrityksille, joilla on vähintään 5 työasemaa ja jotka haluavat standardoida kaikkien tietokoneiden ohjelmistoja, perustuen ainakin yhteen seuraavista tuotteista: Windows 7 Enterprise versio, Office Professional Plus, palvelinkäyttöoikeuden lisenssit, eli niin sanotut Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL tai Windows Essential Business Server CAL.
Kaikki lisenssit ovat saatavilla Software Assurance -ylläpidon kanssa.
Maksu

Lisenssimaksu suoritaan vain yksi kerta - kolmevuotisen lisenssisopimuskeston alussa.

Mikäli valitaan vaihtoehto maksaa erissä, yksinkertainen lisenssimaksu jaetaan kolmeen yhtä suureen erään, mitkä on maksettava jokaisen sopimusvuoden alussa.
Seuraava

Jos olet Microsoft Open Value -lisenssien asiantuntija ja haluaisit vapaasti valita kaikista tuotteista, jotka tarjotaan tässä lisenssityypissä käytä meidän työkaluamme asiantuntijoille.Tilaus

  Valitut tuotteet:
Puhdista Puhdista

Valitut tuotteet

Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Maksutavat
Toimitustavat
Sertifikaatit ja kunnianosoitukset