0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitettyPyynnöt ja tilaus on päivitetty
Tuote on päässyt loppumaan.
Pahoittelut, mutta tuote on päässyt loppumaan.
Red Hat


Red Hat logo

Red Hat on vuonna 1993 perustettu amerikkalainen tietotekniikan yritys. Se tunnetaan pääasiassa sen päätuotteesta, linuksin jakelusta – Red Hat Linux. Yritys tukee myös vapaita ohjelmistoja, osallistumalla Fedora järjestelmän kehitykseen.

 

Red Hat Linux on Linuxin vanhin jakelupaketti. Se saavutti suosiota melkoisen konfigurointityökalujen määrän ansiosta, jotka soivat aloitteleville käyttäjille erinomaisen järjestelmänhallinnan, ja RPM pakettien palvelu helpotti merkittävästi ohjelmiston asentamista. Viimeinen saatavilla oleva järjestelmän versio on merkitty numerolla 9. Sittemmin järjestelmä jaettiin kahteen osaan: ei-kaupalliseen Fedore nimiseen sekä kaupalliseen Red Hat Enterprise Linux jakelupakettiin. Järjestelmät perustuvat GNOME graafiseen työympäristöön.

 

Tämä järjestelmä soveltuu parhaiten järjestelmiin, jotka vastaavat tulostuspalvelimien, postin, tietokantojen tuen ja myös työasemien ylläpidosta tai järjestelmistä, jotka vastaavat liikenteenohjauksesta netissä.

 

Järjestelmän tarjoava työn vakaus huomattiin nopeasti ja hyödynnettiin dynaamisesti kehittyvillä Internet markkinoilla. Monialustaisuus ja kätevä lukuisien verkkoprotokollien palvelu mahdollistaa toimivan ja tehokkaan monen käyttöjärjestelmän integroinnin eri yrityksissä.

 

Vuonna 2003 markkinoille esitelty Red Hat Enterprise Linux on täysin kaupallinen Linuxin jakelupaketti. Enterprise versio käy ennen markkinoille ilmestymistä hyvin laajat suorituskykytestit toimivuuden kannalta, ja myös järjestelmän työn aikaiset toimintojen oikeanmukaisuudet tarkistetaan paljon huolellisemmin. Järjestelmä on saatavilla muutamalla kieliversiolla. Kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat järjestelmät ovat jatkuvasti ajantasaistettuja ja Red Hat Networkin kautta saatavilla. Jokainen järjestelmän voimassaolevan rekisteröimisen omaava käyttäjä voi käyttää mitä tahansa versiota täydellä suorituskyvyn ja oikean toimivuuden takuulla. Red Hat järjestelmän kaupallinen tuki on saatavilla 3 peruspaketin muodossa: Basic, Standard sekä Premium.

 

Voimassa olevat erikoistarjoukset
Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.

Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Kumppanuutta
Maksutavat
Toimitustavat
EBA National Winner Banner