Tämä sivusto hyödyntää evästeitä, lue niistä lisää
0
Pyyntö
0,00 €
0
Ostoskori
0,00 €
Ladataan...
Ladataan...
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
Pyynnöt ja tilaus on päivitetty Pyynnöt ja tilaus on päivitetty

Yrityksemme

Yrityksemme panostaa dynaamiseen kehitykseen. Laajennamme jatkuvasti meidän toiminta ATK-alalla. Tarjoamme parhaita verkko- ja palvelinratkaisuja sekä uusinta ohjelmistoa, perustuen koeteltuihin ja maineikkaisiin brändeihin.

Asiakastyytyväisyys on korkein prioriteettimme. Tuemme yritys-, julkisen hallinnon ja opetusalan asiakkaitamme tarjoamalla osaamistamme ja huippuluokkaista laitteistoa. Valikoimaamme kuuluvat mm. Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec ja VMware -merkkiset ratkaisut.

Käyttövarmojen tuotteiden ja ammattimaisen asiakaspalveluin ansiosta meidän asiakaskanta laajenee jatkuvasti. Nostamalla pätevyyttämme olemme saaneet ”Microsoftin Sertifioitu Kultainen Kumppani” -titelin.

Parannamme jatkuvasti pätevyyttämme. Tarjoamamme ratkaisut toimitetaan kilpailevin hinnoin, jotta asiakkaamme voisivat käyttää markkinoiden huipputuotteita.

Yhdistämme pienimpien toimittajien ja maailmanlaajuisten valmistajien etuja Euroopan ATK-markkinoiden integroimiseksi ja uudenaikaisten ratkaisujen jakamisen tehostamiseksi.

Laajentaen toiminta-aluettamme pyrimme hyödyntämään pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, kontaktiverkostoa asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Jokainen asiakas on meille tärkeä hänen koosta ja tarpeista riippumatta.

Voimassa olevat erikoistarjoukset:
-11%
-48%
Pysy yhteydessä!
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.
Väärä sähköpostiosoite.
Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
Kiitos!
Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
Kumppanuutta
Maksutavat
Toimitustavat