Tämä sivusto hyödyntää evästeitä, lue niistä lisää
Suomi (vaihda)
Olemme valmistelleet kauppamme Sinun kielellä ja valuutalla.
Valitse sijaintisi:
  0
  Pyyntö
  0,00 €
  0
  Ostoskori
  0,00 €
  Ladataan...
  Ladataan...
  Pyynnöt ja tilaus on päivitetty
  Pyynnöt ja tilaus on päivitettyPyynnöt ja tilaus on päivitetty


  Symantec logo

  Yritys perustettiin 80-luvulla ja se keskittyy erityisesti turvallisuuden ja tietohallinan alan tietokoneohjelmistoihin. Tämä kansainvälinen yritys aloitti IT-alan uransa tekstinmuokkaimen ja Q&A tietokannan luomisesta, mutta siirtyi myöhemmin kehittämistyökalujen pakettien kautta lopulta viruksentorjuntaohjelmistoihin ja -työkaluihin, jotka tunnetaan yhteisellä nimellä Norton.

   

  Symantec on johtava yritys verkkoviestinnän suojelun, pikaviestinnän, sisällön tarkistamisen, viestien arkistoimisen, lainmukaisuuden ja myös anti-virus ja anti-spam ohjelmistojen markkinoilla.

   

  Tunnettuja tuotemerkkejä ovat sellaiset ohelmistopaketit kuin Backup Exec, Endpoint Protetion tai System Recovery.

   

  Backup Exec on ohjelma, joka mahdollistaa tehokkaan tietojen arkivisaation yksinkertaisella levy-levy-hihna mallilla. Sovellus suo mahdollisuuden tietojen suojaukseen tiedostopalvelimilla, SQL Server palvelimilla sekä Microsoft Exchange. Granual Recovery Technology -teknologian ansiosta mahdollistuu nopea ja saumaton tietojen palautus, kuten yksittäisien sähköpostiviestien tai henkilökohtaisten attribuuttien ja käyttäjän ominaisuuksien.

   

  Endpoint Protection on integroitunut tietoturvallisuuden ratkaisu yrityksissä. Viruksentorjunta-ohjelmiston toiminnallisuuden yhdistäminen sovelluksien hallitsemisen sekä verkkojen palomuurien kanssa tuo mukanaan mahdollistaa täyden suojauksen ohjaamisen yhden hallintakonsolin avulla.

   

  System Recovery on Windowsin käyttöjärjestelmän palauttamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka on yhteistyössä muiden Symantec yrityksen suojaus- ja hallintaratkaisujen kanssa. Ohjelma mahdollistaa häiriintyneiden järjestelmien backuppien automatisoituun hallintaan sekä mahdollistaa tietojen palautuksen palvelimen tai tietokoneen vaurioituessa. Ohjelmiston käytön yhteydessä järjestelmänvalvojilla on mahdollisuus automaattiseen järjestelmän palautuskohtien kopioimiseen kauko-ohjattaviin FTP palvelimiin.

   

  Voimassa olevat erikoistarjoukset:
  -13%
  Pysy yhteydessä!
  Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutisista.
  Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt markkinointitietojen lähettämisen sähköpostiosoitteeseesi. Henkilötietojasi hallinnoi Senetic AB, jonka kotipaikka on Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Ruotsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi sekä oikeus korjata tai poistaa tietoja, rajoittaa niiden käsittelyä sekä vastustaa käsittelyä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojakäytännöstä.
  Väärä sähköpostiosoite.
  Tämä sähköpostiosoite ei ole vahvistettu.
  Tätä sähköpostiosoitetta ei ole vielä vahvistettu.
  Kiitos!
  Tarkista postilaatikkosi - saat meiltä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi.
  Kumppanuutta
  Maksutavat
  Toimitustavat